​Isänpäivälahjaksi lahjakortti

Isänpäivä kolkuttaa ovella ja lahjaideat ovat vähissä? Liikunnalliselle isälle tai papalle lahjaksi sopii mainiosti esimerkiksi osallistuminen ensi vuoden merkittävimpään juoksupäivään? Toukokuun 19. päivä tarjolla on matkavaihtoehtoja 5 kilometristä maratoniin.

Voit hankkia lahjakortin kaikkiin HELSINKI CITY RUNNING DAY:n tapahtumiin 19.5.2018 seuraavasti:

Aloita lahjakortin tilaaminen ilmoittamalla juoksija normaalisti haluamaasi tapahtumaan ja maksamalla hänen osallistumisensa. Marathonviestissä voit pyytää lahjakortin jo ennen viestijoukkueen ilmoittamista.
HUOM! Ilmoittautumisesta lähtee automaattinen vahvistusviesti juoksijan sähköpostiosoitteeseen, joten mikäli kyse on yllätyksestä, ilmoita juoksija mukaan omalla sähköpostiosoitteellasi. Osoitetiedon voi muuttaa myöhemmin kirjautumalla juoksijan ilmoittautumisprofiiliin vahvistusviestissä tulevilla tunnuksilla.

Lähetä ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiviesti otsikolla "Lahjakortti" osoitteeseen maraton@sul.fi ja kerro mihin juoksutapahtumaan ostit lahjakortin. Kerro myös, jos haluat korttiin jonkin tietyn tekstin ja saajan tiedot. Postitamme lahjakortin haluamallasi viestillä toivomaasi osoitteeseen.

Isänpäiväksi kortti ehtii perille, kunhan tieto saadaan viimeistään 3.11.

Täydelliseen lahjaan liitetään osallistumisen lisäksi myös vaikkapa juoksusukat, tai yhteiset lenkkitreffit kuukausittain.